A Secret Weapon For Youtube Abone Arttırma

Wiki Article

Yani Youtube abone paketi ile mevcut kitlenizi büyütmek istiyorsanız gerçek kullanıcılardan oluşan bir paket seçmelisiniz. Bot veya sahte hesap kullanımı uzun vadede kanala daha fazla zarar vereceğinden buna yönelmemeniz en doğrusu olabilir.

CCK Medya, dijital pazarlama, sosyal medya ve Website positioning konularında destek sağlayan bir performans ajansıdır. Reklam yönetimi, influencer promoting ve PR konularında da sizlere hizmet vermekteyiz. Hakkımızda

Bu sayede Youtube kanalınızdan paylaştığınız videolarınızın etkileşim sayısı da artworkış gösterecektir. Böylece videolarınız Youtube’da daha popüler hale gelecektir.

Youtube izlenme satın al, videona ucuz youtube izlenme gönder. Youtube izlenme satın al ve youtube izlenme sayını, youtube ucuz izlenme satın alarak arttır.

Video sayınız ne kadar abone sayınız da o derece artacaktır.Tabi kaliteli videolar için bunu söylüyoruz.Kendinize bu konuda mutlaka bir hedef belirlemelisiniz.Hafta da en az bir online video yayınlamak en büyük hedefiniz olmalı.Aksi taktirde regular var olan abonelerinizi de kaybedebilirsiniz.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle kendileri ile tanıştım. ÇOkay ilgili ve hızlı işlem yapıyorlar. Para ile pek fazla işleri yok yeterli güven sağlandığı zaman ödemeden önce işlem sağlıyorlar. Tavsiye ederim

Videoların başında ve sonunda izleyenlerden abone olmalarını istemek ve videonun birkaç yerinde bu konu ile ilgili görseller eklemek kullanıcının ilgisini çekecektir.

Bu de dolaylı olarak hesabın daha fazla organik izlenme almasını ve abone sayısının artmasını sağlar.

Kullanıcıların çoğu yorumlar kısmını okuyarak insanların ne dediğini merak etmektedir.Sizde sizinle aynı tarzda olan videolara ilk ve son yorumu yapmaya çalışın.

Siparişinizin kalitesinden veya tesliminden memnun değilseniz bize mutlaka ulaşın. Karşılanmamış siparişleri talebiniz doğrultusunda hızlı bir şekilde iade ediyoruz. 24 Saat Destek

It looks like you were being misusing this element by likely way too fast. You’ve been temporarily blocked from employing it.

Tabii diğer siteleri kullanmanızın bir zararı olmaz, kanalınız bu yüzden kapanmaz en azından. Sadece aktif olmayan abone kazanırsınız.

YouTube linkini al (altyazı) olsun sonra gir. Linki yapıştır aşağıda makale şeklinde veriyor

Güllü Selcen Akpınar Youtube abonem sıfırdı. Vallahi tek bir kişi bile beni takip etmiyordu. Bu kaynak sayfa ise tam olarak hayatımı değiştirdi desem yeridir.

Report this wiki page